Події

Пошук

Додаткова інформація

Previous Next

Острожани на «Золотій масці»

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Минулого тижня м. Нетішин став центром аматорського театрального мистецтва України. З 25 по 27 жовтня в Палаці культури м. Нетішин проходив традиційний всеукраїнський фестиваль – конкурс «Золота маска», 11 театральних колективів з різних міст України демонстрували свою акторську майстерність.

         Був запрошений на цей фестиваль і Народний аматорський театр Острозького РБК. Острожани з радістю прийняли це запрошення і взяли участь у конкурсі. На «Золоту маску» театр виставив на осуд  глядача та журі виставу за п`єсою Джона Патріка  «Дивна місіс Севідж»,  режисер М.Кінах. 26 жовтня Нетішинська сцена побачила Острожан.

         Зворушливо і тепло приймав глядач гру Л. Грицюк – Місіс Севідж,     К. Целованської – міс Флоренс,  Н.Ясінської – Фері, С.Панченко – Лілі Белл, А.Дьякова – Джефрі,  М.Мичка –  Ганібал, Ю.Момотюк – Семюел, О.Лозюк – Тит, І.Журик – місіс Віллі, М.Кінах – доктор Еммет, З. Систалюк – місіс Педді. Всі актори грали чудово, проникливо. Слід відмітити, що Зоя Систалюк за виконання ролі міс Педді була відзначена як краща жіноча роль другого плану.

-         « Ваша вистава вчить бути кращим, чутливішими, поглянути на світ іншими очима» - такі відгуки писав глядач про виставу. За оцінкою журі наш театр був нагороджений Дипломом другого ступеня,  Острожани посіли почесне  друге місце фестивалю - конкурсу театрального мистецтва « Золота маска»

         На церемонії нагородження наші театрали отримали Дипломи та символічну статуетку фестивалю крилатої Ніки  – богині перемоги.

         Острозький Народний театр запрошено на наступний фестиваль 2021 року.

  Весь світ театр, а ми в нім актори. Життя – це дорога яку ми вибираємо! Тож нехай благословен буде путь! І нехай подолає шлях ідучий!

Про нас

Веб-сайт Відділу культури і туризму Острозької районної державної адміністрації.

Наші партнери

Корисні посилання

Search