Події

Пошук

Додаткова інформація

Previous Next

За Україну, за її волю…

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

В переддень  найбільших свят з  нагоди Дня захисника України, Дня українського козацтва , 77- річниці створення української повстанської армії та свята Покрови Пресвятої Богородиці  в приміщенні Острозького районного будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт      « За Україну, за її волю…».

             Саме напередодні свят  виконувачка  обов‘язків голови райдержадміністрації Людмила Козак та заступник міського голови Юрій Ягодка  пошановували  військовослужбовців,учасників АТО та вручали почесні грамоти.

             Присутніх вітали ведучі  Наталія Ясінська та Микола Мичка , а народний аматорський духовий оркестр РБК виконав Гімн України , який об‘єднав усіх глядачів залу.

            Історія захисників України сягає часів давнини  і в підтвердження того, що козацькому роду нема переводу , народний аматорський театр районного будинку культури виконав  театралізовану постановку                    « Україно, за твою волю».

            У святковому концерті  звучали патріотичні пісні у виконанні народного аматорського хору РБК, народного аматорського чоловічого квартету « Оксамит», солістки Діани Казнодій, Оксани Скороход, Галини Скрипковської, вокального дуету с. Болотківці Ольги Криницькоі та Олени Шліхти, Миколи Харківця  та Олександра Коваля.

            Повстанські пісні, яка  полонять людські серця , звучали у виконанні народного аматорського хорового колективу сільськогосподарського приватного підприємства « Розвазьке», соліста РБК Юрія Момотюка  та вокального дуету с. Болотківці.

             Неперевершеними  були  виступи  школи бойового гопака, танцювального колективу  « Гармонія»  Острозького районного будинку школяра та музичне вітання народного аматорського тріо « Барви» РБК.

 

Щирі оплески, святкова атмосфера, що панувала у залі, на сцені та за її лаштунками – все це додало гарних вражень і зробило концерт пам’ятною подією.

Про нас

Веб-сайт Відділу культури і туризму Острозької районної державної адміністрації.

Наші партнери

Корисні посилання

Search