Події

Пошук

Додаткова інформація

Previous Next

Палітра театральної осені

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

 

      1 грудня в Острозькому районному будинку культури завершився обласний фестиваль «Палітра театральної осені» упродовж якого народні аматорські театри з Рівненщини підтверджували почесне звання  «народний» та демонстрували свої вміння й таланти.

 

       Фестиваль, у суботу 17 листопада,  відкрили своїми виставами гості з Рівного – народний аматорський театр «Сонях», що показав пластичну драму Януша Гловацького «Шоу Попелюха» та з РБК м.Березне, що продемонстрував уривок з драми Бориса Боровця «На своїй землі».

 

     В неділю, 18 листопада, фестиваль продовжив народний аматорський театр Рівненського міського палацу культури виставою за мотивами повісті К. Сергієнка «Люди – не собаки, собаки – тоже люди». Народний аматорський театр мініатюр ВІА «Пріма» комунального закладу "Сарненський районний будинок культури"  подарував острожанам пантоміму «Вішалка», одноактну п’єсу-фантазію «Мріяти не забороняється, або історія Попелюшки повторюється» та мініатюру «Розмова неньки-України з доньками»

 

       25 листопада на сцені будинку культури с. Межиріч виступали гості з Дубенщини: народний аматорський театр Дубенського РБК з виставою Івана Тендентникова «Хто сміється, тому не минеться» та народний аматорський театр с.Озеряни Дубенського району з ліричною комедією «Виходили бабки заміж»

 

      У суботу, 1 грудня, відбувся завершальний етап фестивалю. Розпочав його народний аматорський театр с.Зоря Рівненського району з виставою «Діоген» Бориса Рацера та Володимира Костянтинова.

 

     Завершив фестиваль народний аматорський театр Острозького районного будинку культури із п`єсою Джона Патріка «Дивна місіс Севідж». Режисер – Микола Кінах. Актори – Л.Грицюк, С.Панченко, О.Лозюк, О.Бондар, М.Кінах, І.Журик, К.Целованська, Н.Ясінська, З.Систалюк, М.Мичка та А.Дьяков. Після вистав  заслужений діяч мистецтв України, старший викладач театральної режисури Рівненського державного гуманітарного університету Юрій Мельничук , заслужений працівник культури України, заступник директора Рівненського обласного центру народної творчості Феодосій Васечко та начальник відділу культури та туризму Острозької РДА Марія Кузьмінчук дякували акторам за майстерно зіграні вистави, вручали атестаційні дипломи та подарунки.  Феодосій Васечко подякував начальнику відділу культури і туризму Острозької РДА за роботу та вручив їй пам'ятний сувенір.

 

 

Про нас

Веб-сайт Відділу культури і туризму Острозької районної державної адміністрації.

Наші партнери

Корисні посилання

Search