Події

Пошук

Додаткова інформація

Previous Next

День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

З нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, 9 листопада в Острозькому районному будинку культури відбулись урочисті заходи. З словами привітань до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Богдан Турович та вручив Почесні грамоти Острозької районної державної адміністрації кращим працівникам за високий професіоналізм.

Працівники культури та клубних установ Острозького району отримали Почесні грамоти від голови Острозької районної ради Валентини Стрілецької та від начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Марії Кузьмінчук.

Для усіх присутніх на сцені дарували музичні вітання  колеги з Нетішинського будинку культури: дует у складі Тамари Зінчук та Погорилової Руслани, інструментальною грою на баяні зачарував весь зал Юрій Костенко. Також у концертній програмі брали участь юні таланти Острожчини: соліст ВІА РБК Микола Харковець, якого відзначили Почесною грамотою та цінним подарунком від Рівненської ОДА та  хореографічний колектив «Гармонія» районного будинку школяра (керівник О.Волощенко).

У цей святковий день про привітання не забули працівники «Острозької централізованої системи публічно шкільних бібліотек» на чолі з її керівником Ольгою Бояр. Підняв настрій присутнім своїм гумористичним номером методист РБК Олег Семеляк, а завершив концертну програму золотий голос Острожчини, соліст ВІА РБК Юрій Момотюк.

Про нас

Веб-сайт Відділу культури і туризму Острозької районної державної адміністрації.

Наші партнери

Корисні посилання

Search