Події

Пошук

Додаткова інформація

Previous Next

Міжнародний день захисту дітей

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Ніде і ніколи, ні в одному місті на планеті ЗЕМЛЯ зірки не світять так яскраво і привабливо, як в місті дитинства, в своєму отчому краю, у рідній Україні.
Сьогодні, 30 травня 2018 року, в будинку культури с.Мощаниця (директор Наталія Чернявка) відбулось районне свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей, в рамках якого пройшов 3-й тур фестивалю патріотичного флешмобу «Збережіть дитинство дітям».
Метою фестивалю патріотичного флешмобу, є: активізація творчого потенціалу підростаючого покоління, прищеплення дітям любові до України та її історичної спадщини, заохочення їх до аматорської творчості, а також привернення уваги до проблем у вихованні дітей.
Свою програму сьогодні продемонстрували 9 клубних установ та загальноосвітніх закладів Острозького району: будинок культури с. Мощаниця та НВК «Мощаницька ЗОШ І – ІІІ ст.- дитячий садок»; клуб с. Могиляни та Могилянівська ЗОШ І –ІІІ ст.; Вельбівненська ЗОШ І –ІІІ ст. та клуб с. Бадівка; клуб с.Волосківці та Волосківська ЗОШ І – ІІ ст.; клуб с. Кургани та Курганівської ЗОШ І – ІІ ст.; клуб с.Милятин та НВК «Милятинська ЗОШ І - ІІ ст. – дошкільний навчальний заклад (ясла – садок)»; клуб с. Сіянці та НВК « Сіянцівська ЗОШ І – ІІІ ст. – дитячий садок», клуб с. Садки; клуб с.Хрінів, клуб села Тесів та НВК «Тесівська ЗОШ І – ІІ ст. – дитячий садок»; будинок культури с. Почапки та НВК «Почапківська ЗОШ І – ІІ ст. – дитячий садок».
Виступи учасників дійства оцінювало журі:
Іванова Лариса Євстафіївна, заступник голови Острозької районної державної адміністрації (голова журі) ;
Кузьмінчук Марія Костянтинівна, начальник відділу культури і туризму Острозької районної державної адміністрації (співголова).
Бордюк Оксана Андріївна - методист районного методичного кабінету відділу освіти Острозької районної державної адміністрації.
Журик Інна Сергіївна, головний спеціаліст відділу культури і туризму Острозької районної державної адміністрації.
Лариса Іванова, Марія Кузьмінчук, сільський голова Олександр Чубик вітали усіх дітей Острожчини з прийдешнім чудовим святом – Міжнародним днем захисту дітей. Щемливі пісні про босоноге дитинство та щасливу країну дитячих мрій виконали Олена Шліхта (клуб с.Болотківці) та Ліза Ільїн (клуб с.Могиляни).
Свято та фестиваль патріотичного флешмобу під гаслом «Збережіть дитинство дітям» пройшли творчо і креативно. На завершення дійства ведучі Максим Самчук та Марина Кухарчук побажали усім миру, добра, злагоди, а, особливо, дітлахам – щасливого дитинства:
Щасливе дитинство – це тепла хатина,
В якій у любові зростає дитина;
Це мамина пісня, бабусина казка,
Любов усіх рідних, Господняя ласка…

Щасливе дитинство – це друзів багато,
З якими і будні минають, як свято!
Це щедрі сюрпризи і здійснені мрії,
Казкові бажання і щирі надії…

Щасливе дитинство – в щасливій родині,
Яка все найкраще плекає дитині!
Благаєм, дорослі, зробіть все можливе,
Щоб квітло у світі дитинство щасливе!!!

Про нас

Веб-сайт Відділу культури і туризму Острозької районної державної адміністрації.

Наші партнери

Корисні посилання

Search