Події

Пошук

Додаткова інформація

Previous Next

ЦІЛУЙМО РУКИ НАШИХ МАТЕРІВ

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

У травні, коли розквітають сади, яскраві квіти, дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас гарне свято. Саме у другу неділю травня  вся Україна відзначає одне з головних родинних свят — День Матері.  Велика популярність свята  цілком зрозуміла, оскільки споконвіку мама  найдорожча та найрідніша людина для кожного. Усе життя мами присвячують своїм дітям, жертвуючи всім заради їх щастя. 

      З цієї нагоди 13 травня  жителі с. Вілія відзначили світле і красиве свято присвячене Дню матері ”Цілуймо руки наших матерів“ та Дню Європи.

       На свято завітали голова  райдержадміністрації Турович Богдан Михайлович,заступник голови  райдержадміністрації Іванова Лариса Євстафіївна ,заступник голови районної ради Дем’янчук  Надія Григорівна та начальник відділу культури і туризму Кузьмінчук Марія Константинівна.

      З Божим словом до усіх матерів та присутніх на святі  звернувся священнослужитель Вілійського  храму Святої Параскеви протоієрей Олександр Жук.

    Зі словами особливої вдячності до матерів звернулись голова районної адміністрації Турович Богдан Михайлович та заступник голови районної ради Демянчук Надія Григорівна та вручили подарунки матерям, діти яких , перебували  в зоні АТО.

      Святкову концертну програму презентували учасники народних  аматорських колективів Острозького районного будинку культури та аматорів художньої самодіяльності сіл: Вілія,Українка, Розваж, Кутянка,Гремяче  .

      З власним поетичним твором про любов до матері виступила голова сільської ради Бондарчук Галина Володимирівна та вручила подарунки багатодітним матерям.

      Всі глядачі насолоджувалися концертною програмою. Зі сцени лунали найщиріші слова та пісні про материнську любов, які не залишили байдужими жодне серце, чудові українські пісні, де автори возвеличили прекрасне покликання людства — Матір.

      Усю концертну програму зі сцени лунали віршовані рядки, музичні композиції та привітання ведучих зі словами пошани до матерів, бабусь за їхню ласку і любов, за їх недоспані ночі й колискову пісню...

Про нас

Веб-сайт Відділу культури і туризму Острозької районної державної адміністрації.

Наші партнери

Корисні посилання

Search