Події

Пошук

Додаткова інформація

Previous Next

День незалежності України «Україно – ти пісня моя»

Рейтинг користувача: 0 / 5

Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

   Двадцять шосту річницю незалежності України Острозький район святкував напередодні свята. Дійство розпочалось о 9.00 ранку з підняття Державного Прапора України. Нажаль, погода внесла свої корективи і перешкодила масовому святкуванню Дня Незалежності на центральній площі міста, тому  урочиста частина та концерт розпочались о 15.00 в районному будинку культури  
    На святі від міської, районної адміністрацій та районної ради виступали з вітальним словом: заступник міського голови Оксана Ситницька, голова Острозької районної адміністрації Богдан Турович та голова Острозької районної ради Валентина Стрілецька. За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок в розвиток Острожчини та з нагоди Дня незалежності України були нагороджені почесними грамотами кращі жителі міста і району.
     І як подарунок нагородженим і глядачам відразу після урочистої частини розпочався концерт. Цьогоріч програма була побудована на піснях народних та сучасних. На сцені змінювались виконавці від наймолодших солістів як Микола Харковець  та Роман Антонюк до Великих хорових колективів як народний аматорський хоровий колектив районного будинку культури та народний аматорський хоровий колектив сільськогосподарського приватного підприємства «Розвазьке» Крім них з вітальними композиціями виступили Тетяна Поліщук, Дитячий вокальний ансамбль хлопчиків Оженинської дитячої музичної школи, народне аматорське тріо «Барви», Еліна Кузнецова та Катерина Степанишина, народний аматорськои чоловічий квартет «Оксамит» та народний аматорський ансамбль народної музики «Живограй». З ансамблями солювали Лідія Змеєва та Галина Скрипковська.
      Безліч чудовий творів пролунало в той день, кожен глядач залишився задоволений. А нашій незалежній Україні бажаємо миру злагоди та достатку.
Бережімо себе та Україну.

Про нас

Веб-сайт Відділу культури і туризму Острозької районної державної адміністрації.

Наші партнери

Корисні посилання

Search